— woensdag 25 mei 2016, 13:01 | 0 reacties, praat mee

Vier nieuwe jury-leden voor De Loep

CC0 / Pixabay

De jury van de journalistieke onderzoeksprijs De Loep is vernieuwd. De jury nam afscheid van leden Marnix Koolhaas en Trees Verheyen. Ook juryvoorzitter Marc Chavannes legde zijn functie neer, omdat hij deze niet kon combineren met zijn nieuwe baan bij De Correspondent.

Het voorzitterschap is overgenomen door freelance onderzoeksjournalist Jeroen Smit. Ook Jan Hauspie (Sport/Voetbalmagazine) en Hille van der Kaa (hoofdredacteur BN/De Stem) zijn nieuwe gezichten in de jury.

Daarnaast sluit Anne de Blok, die vorig jaar samen met Frederick Mansell de VVOJ Aanmoedingsprijs 2015 won, dit jaar zitting in de jury.

De jury van de De Loep bestaat verder uit Marjan Agerbeek, Henk Blanken, Hilde Geens, Alexander Peijter en Elke Vandersypen. Meer bij de VVOJ

Bekijk meer van

VVOJ De Loep

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.