— woensdag 14 februari 2018, 14:50 | 0 reacties, praat mee

Tooltip: Zo plan je mailtjes in om later te verzenden

Beeld: Pixabay

Mail je een bron van een verhaal een belangrijke vraag, dan wil je het liefst dat hij zo snel mogelijk antwoord geeft. Jammer dat het mailtje dat je om 7 uur ’s avonds stuurt de volgende ochtend alweer helemaal is ondergesneeuwd. De gemiddelde zakelijke mailaccount ontvangt immers dagelijks 121 berichtjes. De oplossing: plan mailtjes die je op onfortuinlijke uren stuurt op een ander tijdstip in. Daar gebruik ik twee verschillende tools voor. Bij Apple Mail – dat ik gebruik voor mijn zakelijke communicatie – plan ik mailtjes vooruit met Mailbutler. Wil ik een berichtje met Gmail versturen en op een bepaald tijdstip laten aankomen, dan kies ik voor Boomerang. In de video hieronder laat ik je zien hoe deze tools werken. Laatste wijziging: 11 oktober 2022, 09:38

Deze video werd eerder gepubliceerd in Villamedia’s nieuwsbrief over innovatie. Wil je die ook ontvangen? Geef je dan op via Revue.

Bekijk meer van

Tips & Trucs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.