— dinsdag 18 januari 2022, 08:43 | 0 reacties, praat mee

Verlinde wilde opmerkingen over Tan ‘niet op één hoop gooien’ met schandaal bij The Voice

© Anneke Janssen

Albert Verlinde wilde met zijn opmerkingen in Shownieuws niet Humberto Tan "op één hoop gooien" met het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice. Dat zegt de showbizzdeskundige maandag in het programma, nadat Tan aangifte wegens laster tegen hem had gedaan. Laatste wijziging: 18 januari 2022, 08:44

Nadat zaterdag bekend werd dat er bij The Voice of Holland sprake is van seksueel overschrijdend gedrag bij de talentenjacht, beschuldigde showbizzkenner Albert Verlinde zondagavond in het SBS 6-programma Shownieuws presentator Humberto Tan van onbetamelijk gedrag.

Verlinde stelt een dag later in het programma dat hij Tan noemde als “voorbeeld van de bedrijfscultuur die toen bij RTL heerste”. Hij had zich naar eigen zeggen “niet gerealiseerd dat mensen dit in het weekend van die zware verdachtmakingen op één hoop” zouden gooien. Hij wijt dat aan “de dynamiek van de afgelopen dagen”.

Tan ontkende direct en na de beschuldiging van Verlinde lieten veel mensen die in de talkshow van Tan te gast zijn geweest op Twitter weten dat zij inderdaad via appjes bedankt werden door Tan en dat daar geen andere bedoelingen achter zaten.

Verlinde beklemtoont Tan niet ongewenst gedrag te verwijten. Verder wacht de showbizzexpert af of de aangifte wordt doorgezet. Meer bij RTL Boulevard / NU.nl

Bekijk meer van

Humberto Tan Albert Verlinde

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.