— vrijdag 9 maart 2012, 09:23 | 0 reacties, praat mee

‘Verkeerde motieven leiden RvB Wegener’

Nadat eerder al de gezamenlijke redactieraden en redactiecommissies van de Wegener dagbladen hun ongenoegen uitten over de plannen van moederbedrijf Mecom heeft nu ook de ondernemingsraad van de huis-aan-huiskranten van Wegener Media (OR HAH) een duit in het zakje gedaan. "De OR HAH is van mening dat de Raad van Bestuur zich laat leiden door verkeerde motieven. De keuze voor Digital First wordt ook door de OR HAH van harte ondersteund maar de ondernemingsraad meent daarbij dat er ook een belangrijke rol voor huis-aan-huiskranten is weggelegd. Waar Wegener Media kiest voor Paid Content (dagbladen, apps, etc.) via internet en mobile, kiest de consument juist massaal voor gratis content, de specialiteit van de huis-aan-huiskranten", zo is te lezen in de verklaring. Omdat huis-aan-huiskranten in de nieuwe strategie een ondersteunende functie krijgen vreest de OR dat "de Raad van Bestuur [...] minder bereid is te investeren in de toekomst van deze groep huis-aan-huiskranten waardoor achteruitgang van het product in print, op de website en in de mobiele wereld zeker lijkt".

Bekijk meer van

Wegener Mecom hah

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.