mgm nvj maart

— donderdag 7 oktober 2010, 13:49 | 1 reactie, praat mee

‘Benoeming Velgaard terugdraaien’

De benoeming van de Noor Truls Velgaard als vervanging van Wegener-topman Joop Munsterman moet worden teruggedraaid. Dat stelt de Centrale Ondernemingsraad (COR) in een brief aan aan de Raad van Commissarissen van Wegener, zo meldt De Gelderlander. De raad van commissarissen heeft verzuimd de ondernemingsraad van Wegener in te lichten en daarom dient de benoeming te worden ingetrokken. Ook wil de COR duidelijkheid over de motieven die tot het plotselinge ontslag van Munsterman hebben geleid. Volgens Richard van Hooijdonk, projectdirecteur Transformatie bij Wegener, liegt de Britse eigenaar Mecom over de reden van het ontslag. Maandagmiddag heeft de COR overleg met een van de commissarissen over de ontstane situatie. Op internet is een blog 'De Stem van Wegener' gestart waar Wegener-medewerkers hun zorgen kunnen uiten over de gang van zaken. Meer bij De Gelderlander Laatste wijziging: 7 oktober 2010, 16:56

Bekijk meer van

Wegener Mecom

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

peter volkow, 8 oktober 2010, 22:46

Iemand uitmaken voor leugenaar doe je niet zo 1,2,3. Het gebruik van het woord leugenaar in de pers is echt een zwakte bod en past zeker niet in het vocabulaire van een directeur m.i.

In dit geval is er volgens mij sprake van ” de aanval is beste verdediging”.

Als we het toch over Richard van Hooijdonk van Marketing Monday èn liegen hebben, dan is er nog menig bedrijf die daar wat over te zeggen heeft.

Het grappige is dat het allemaal op hetzelfde neerkomt, nl. het ontbreken van een digitale strategie. Zo ook in het geval van Wegener.

Van Hooijdonk kan leuk presenteren, hetgeen hij dan ook graag doet en waarmee hij ook z’n geld verdient, maar laat hem zich a.j.b. alleen daarmee bezighouden.

Overtuigingskracht en “beraken” is één ding, maar waarmaken is echt iets totaal anders.

En zo is het precies met Wegener en Munsterman gegaan; mooie Marketing 2.0 prietpraat van van Hooijdonk, waarna niks volgt…behalve het spijtige ontslag van Munsterman…want natuurlijk is er altijd één persoon de eindverantwoordelijke.

En van Hooijdonk….die loopt hardschreeuwend weg…maar zijn facturen zijn wel al betaald…die moeten immers vooraf betaald worden.

Tel uit je winst!!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.