Jodal

— maandag 26 april 2021, 08:44 | 0 reacties, praat mee

Verdachte van shovel-aanval op fotograaf blijft langer vastzitten

© Persbureau Heitink

Een van de drie mannen die wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslag op een persfotograaf en zijn vriendin blijft veertien dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten, schrijft het AD. Laatste wijziging: 26 april 2021, 08:46

Aanvankelijk zou ook een tweede verdachte vrijdagmiddag worden voorgeleid bij de rechtbank in Arnhem, maar dat is niet gebeurd, meldt een woordvoerder van de rechtbank Gelderland. De reden daarvoor is niet openbaar gemaakt.

In totaal zijn er drie verdachten opgepakt voor betrokkenheid bij de aanslag met een shovel op een persfotograaf en zijn partner. Wie van de drie langer moet blijven zitten, is niet bekend gemaakt omwille van de privacy.

De fotograaf was vorige week maandag in Lunteren vanwege een autobrand. Hij stond op de openbare weg toen hij door omstanders werd bedreigd. Hij vluchtte zijn auto in en werd vervolgens met zijn auto in een sloot geduwd door een shovel. De auto kwam op de kop in de sloot terecht. De persfotograaf heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag. Meer bij het AD

Bekijk meer van

PersVeilig Lunteren

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.