— woensdag 24 februari 2021, 12:38 | 0 reacties, praat mee

Stax stopt voorlopig met radio: Micha Blok neemt plek over in duo-presentatie met Toine van Peperstraten

Mischa Blok neemt het stokje per 1 maart over van Dionne Stax, die te druk is met televisieprojecten | Ruud Baan / AVROTROS

Vanaf 1 maart neemt Mischa Blok de plek in van Dionne Stax in het NPO Radio 1-programma dat zij met Toine van Peperstraten presenteert. Stax is te druk met andere projecten. Vanaf maart is 'Blok&Toine' te horen van maandag tot en met donderdag tussen 14 en 16 uur.

Stax: “Door mijn drukke opnameschema’s voor televisie is het helaas niet langer mogelijk om naast mijn tv-werkzaamheden ook een dagelijks radioprogramma te presenteren. Met pijn in mijn hart heb ik dan ook moeten besluiten te stoppen met de presentatie van Stax&Toine.”

Mischa Blok presenteert maandag tot en met vrijdag tussen 1 en 2 uur ‘s nachts het programma Miss Podcast. Dat valt niet te combineren, dus vanaf 1 maart neemt Milou Brand de presentatie van dat programma over. Villamedia sprak in oktober vorig jaar met Blok over haar werk.  Meer bij AVROTROS

Bekijk meer van

Mischa Blok Dionne Stax

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.