PersVeilig veiligheid vrouwelijke journalisten

— vrijdag 4 december 2020, 14:25 | 0 reacties, praat mee

Van Nieuwkerk start op Oudejaarsavond met nieuwe show ‘Matthijs Gaat Door’

© Annemieke van der Togt

Matthijs van Nieuwkerk keert op Oudejaarsavond terug op televisie. De oud-presentator debuteert op de laatste avond van 2020 met 'Matthijs Gaat Door', zo meldt BNNVARA vrijdag op Instagram. Laatste wijziging: 4 december 2020, 17:12

“Matthijs ziet om in verwondering. Met humor, muziek en andere verrassingen. En stelt af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken”, luidt het bijschrift bij de aankondiging. Meer details zijn nog niet bekendgemaakt.

Van Nieuwkerk stopte in maart na vijftien jaar als presentator van De Wereld Draait Door. De populaire talkshow ging daarna ook niet meer verder. DWDD werd opgevolgd door De Vooravond, met presentatoren Fidan Ekiz en Renze Klamer.

Van Nieuwkerk vertelde in juni, tijdens zijn speech nadat hij de Ere Zilveren Nipkowschijf in ontvangst had genomen, al dat hij in januari van start zou gaan met een nieuwe show. Een programma op zaterdagavond presenteren was een “stille wens” van hem.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.