data als kans

— vrijdag 10 juli 2020, 08:32 | 0 reacties, praat mee

Uitreiking Mercurs 2020 kleiner van opzet

© MMA

De uitreiking van de Mercurs in december van dit jaar gaat ondanks corona gewoon door. Wel zal het jaarlijkse evenement kleinschaliger van opzet zijn omdat de RIVM-richtlijnen niet toestaan dat er een grote hoeveelheid mensen – meestal zijn dat er ruim 750 - bij aanwezig is. Laatste wijziging: 10 juli 2020, 11:56

De Mercur-beelden zullen daarom in aanwezigheid van alle genomineerden tijdens een lunch worden uitgereikt. Er is een livestream van de prijsuitreiking zodat iedereen de bekendmaking van de winnaars kan meemaken of kan terugkijken.

Vanaf half augustus kan online worden ingeschreven voor acht categorieën: Magazinemerk van het Jaar, Artdirection van het Jaar, Reportage van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar, Innovatie van het Jaar, Cover van het Jaar, Partnership van het Jaar en Belofte van het Jaar.

Twee jury’s zullen afzonderlijk vier categorieën jureren. Zij stellen de nominaties en winnaars vast tijdens jurydagen in november.
Meer bij Mercurs.

Bekijk meer van

Prijsuitreiking Mercurs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.