— vrijdag 10 juli 2020, 08:32 | 0 reacties, praat mee

Uitreiking Mercurs 2020 kleiner van opzet

© MMA

De uitreiking van de Mercurs in december van dit jaar gaat ondanks corona gewoon door. Wel zal het jaarlijkse evenement kleinschaliger van opzet zijn omdat de RIVM-richtlijnen niet toestaan dat er een grote hoeveelheid mensen – meestal zijn dat er ruim 750 - bij aanwezig is.

De Mercur-beelden zullen daarom in aanwezigheid van alle genomineerden tijdens een lunch worden uitgereikt. Er is een livestream van de prijsuitreiking zodat iedereen de bekendmaking van de winnaars kan meemaken of kan terugkijken.

Vanaf half augustus kan online worden ingeschreven voor acht categorieën: Magazinemerk van het Jaar, Artdirection van het Jaar, Reportage van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar, Innovatie van het Jaar, Cover van het Jaar, Partnership van het Jaar en Belofte van het Jaar.

Twee jury’s zullen afzonderlijk vier categorieën jureren. Zij stellen de nominaties en winnaars vast tijdens jurydagen in november.
Meer bij Mercurs.

Bekijk meer van

Prijsuitreiking Mercurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.