— donderdag 13 augustus 2020, 14:56 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn voor aangepaste 2020-editie Mercurs geopend

De tijdschriftenprijzen Mercurs gaan dit jaar wel door, maar in aangepaste vorm. Inzenden is vanaf nu mogelijk via een online inschrijfformulier. Fysiek materiaal insturen is niet mogelijk, wel mag (beeld)materiaal digitaal aangeleverd worden. De insluittermijn sluit op 8 oktober.

Voor het inzenden volstaat het formulier. Eisen voor aanleveren in een van de acht categorieën staan op de Mercurs-website.

De categorieën zijn dit jaar: Magazinemerk van het Jaar, Artdirection van het Jaar, Reportage van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar, Innovatie van het Jaar, Cover van het Jaar, Partnership van het Jaar en Belofte van het Jaar.

Print en online only magazinemerken mogen inzenden. De genomineerden worden uitgenodigd voor een lunch op 10 december, die voor anderen via een live-stream zijn te volgen. Meer bij Mercurs

Bekijk meer van

Mercurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.