— donderdag 5 november 2009, 10:46

Nominaties Mercurs bekend

UPDATE De jury voor de tijdschriftenvakprijs Mercurs heeft de nominaties bekendgemaakt. Voor 'Tijdschrift van het Jaar' dingen vijf tijdschriften mee: ELLE, Girlz!, Grazia, Hollands Diep en Quest. De genomineerden voor 'Hoofdredacteur van het Jaar' zijn dit jaar vijf vrouwen en één man genomineerd. Cécile Narinx (ELLE), Hilmar Mulder (Grazia), Franska Stuy (Libelle), het duo Linda de Mol en Jildou van der Bijl (Linda.) en de vorig jaar ook genomineerde Erwin van der Zande van technologiemagazine Bright. Er zijn nog acht andere Mercurs-categorieën, waaronder prijzen voor de beste cover, art-direction, reportage en marketing. Verder is er zoals gebruikelijk een oeuvre-prijs, de Mercur d’Or voor Publiekstijdschriften, die naar een tijdschrifttitel of persoon gaat. De Mercurs worden op 10 december aanstaande in het Event Centre Aalsmeer uitgereikt. Meer bij Mercurs

Bekijk meer van

Mercurs

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.