word studentlid

— vrijdag 5 juni 2020, 08:53 | 0 reacties, praat mee

Uitreiking European Press Prize 2020 volledig online

Uitreiking European Press Prize 2020 volledig online
De winnaars van de European Press Prize 2019 - © European Press Prize

De uitreiking van de European Press Prize vindt dit jaar volledig online plaats. De organisatie die de prijs uitreikt vervangt het fysieke prijzenfestival door een online alternatief, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse technieken voor online storytelling, waaronder podcast, video, animatie, geluid en visuele aspecten. Laatste wijziging: 5 juni 2020, 08:57

Dat maakt de European Press Prize Foundation bekend in een persbericht. De organisatie zegt de winnaars niet bekend te willen maken via sociale media of een livestream. In plaats daarvan zet de organisatie een tijdelijke, interactieve website op. De bedoeling is dat de verschillende technieken een gevoel van spanning opwekken bij de bezoeker, wanneer deze door de website scrollt op zoek naar de winnaars.

De European Press Prize 2020 wordt uitgereikt op 11 juni via EuropeanPressPrize.com Wie geen zin heeft de hele website na te pluizen, kan de winnaars alsnog vinden op de andere kanalen van de European Press Prize Foundation. Dit jaar zijn twee Nederlandse producties genomineerd voor een prijs.

Bekijk meer van

European Press Prize

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.