— woensdag 26 januari 2011, 12:10 | 0 reacties, praat mee

Uitgeverij Clavis wil blogster aanpakken

Uit onvrede over de slechte en late betaling voor geleverde diensten schreef auteur Rian Visser een blog over haar ervaringen met uitgeverij Clavis. De uitgeverij komt volgens Visser al jaren weg met géén of late uitbetaling van onder meer royalties. Visser kondigde aan de publiciteit te gaan zoeken, en vroeg om een reactie van de uitgeverij. Die bleef uit. De schrijfster is niet de enige met klachten, zo blijkt uit de vele reacties op haar blog. Mailtjes van Visser naar de uitgeverij werden al tijden niet meer beantwoord, tot Clavis onlangs per mail juridische stappen aankondigde. Daarin stond volgens Visser "dat hun raadsman mij zal contacteren om een gepaste schadevergoeding te eisen voor de schade die ik hen heb willen toebrengen met mijn blog." Meer bij Books2download

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.