— vrijdag 1 april 2016, 13:43 | 0 reacties, praat mee

NVJ geeft startsein voor acties tegen de Persgroep

Piroschka van de Wouw / ANP

De NVJ organiseert dinsdag 5 april een eerste bijeenkomst voor freelancers over de tariefswijzigingen bij de regionale kranten van de Persgroep. Iedereen die bereid is om mee te denken over acties of vragen heeft, is van harte welkom. Laatste wijziging: 1 april 2016, 16:47

De NVJ riep vorige week de Persgroep op om de aangekondigde tariefwijzigingen per 1 april in te trekken als dit een verlaging van de tarieven tot gevolg had. Voor veel zelfstandigen betekenen de tariefswijzigingen van de Persgroep een forse achteruitgang variërend tussen de 40 en 20 procent, aldus de NVJ. De Persgroep is niet ingegaan op de eisen van de NVJ. Een redactie heeft een plenaire motie ingediend. Verkade heeft aangegeven hier nog inhoudelijk op te zullen reageren. Tegelijkertijd signaleert de NVJ dat de tariefswijziging met ingang van 1 april is ingegaan.

Daarom wordt op dinsdag 5 april het startsein van de acties gegeven. Die dag wordt om 13.00 uur in Den Bosch een actiebijeenkomst georganiseerd. Aanmelden kan via de NVJ.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.