— dinsdag 19 december 2017, 12:36 | 0 reacties, praat mee

Tweede adjunct-hoofdredacteur bij het ANP

© ANP

Jurjen van de Pol is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van het ANP. Naast Van de Pol bestaat de hoofdredactie van het ANP nu uit hoofdredacteur/mediadirecteur Marcel van Lingen en adjunct-hoofdredacteur Johan Groeneveld.

In september waren er al wat wijzigingen doorgevoerd in de ANP-hoofdredactie. Marcel van Lingen keerde terug als hoofdredacteur bij het ANP. Johan Groeneveld - die in april van dit jaar tot hoofdredacteur werd benoemd trad terug. Hij bleef wel deel uitmaken van de hoofdredactie van het ANP.

Van de Pol was verslaggever bij Het Parool en werkte op de economieredactie van het ANP. De afgelopen tien jaar was hij in verschillende functies werkzaam voor persbureau Bloomberg in Amsterdam en Frankfurt. Hij is nu nog global editor bij Bloomberg News in Frankfurt.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.