— vrijdag 10 april 2015, 12:05 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe commercieel directeur ANP

Eline Deijs (44) gaat per 1 juni aan de slag als commercieel directeur van het ANP. Binnen het directieteam van het ANP is zij verantwoordelijk voor alle commerciële aspecten van het persbureau, inclusief marketing en productontwikkeling. De directie van het ANP bestaat dan uit Marcel van Lingen (hoofdredacteur/mediadirecteur), Eline Deijs (commercieel directeur) en Guido van Nispen (algemeen directeur).

Deijs is een ervaren manager op het gebied van marketing, sales en productontwikkeling binnen de digitale media. Zij was werkzaam bij Sanoma, VNU en Weekbladpers Media. Zij is nu nog verbonden aan Havas Media als Managing Director Media Contacts/Digital Services. Daar lanceerde ze de Havas trading desk en het social media bureau Socialyse.

Bekijk meer van

Eline Deijs Carrière ANP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.