— maandag 29 oktober 2018, 09:07 | 0 reacties, praat mee

Trump wijst maar weer eens naar de media als dader

Donald Trump. Foto: EPA

De Amerikaanse president Donald Trump heeft fel uitgehaald naar de media. Hij verwijt ze de veertien naar Trump-criticasters verstuurde bompakketten te gebruiken om tegen hem te scoren.

“We hebben de afgelopen uren een poging van de media gezien om de acties van één individu te gebruiken om politiek te scoren en de Republikeinse partij en mij in een kwaad daglicht te stellen.’’ Dat zei Trump tijdens een speech in Charlotte (North Carolina), waar hij campagne voert voor de tussentijdse verkiezingen. “CNN sucks’‘, was een veel gehoorde kreet in het publiek tijdens de bijeenkomst.

Voor vertrek naar Charlotte had Trump in Washington tegen verslaggevers al gezegd dat hij niet van plan is om na de gebeurtenissen met de bompakketten zijn toon te matigen. ,,Ik kan nog wel een toontje harder”, aldus Trump.

Deze week ontvingen kopstukken van de Democratische partij, zoals oud-president Obama en zijn vicepresident Joe Biden, presidentskandidaat Hillary Clinton en enkele prominente congresleden bompakketjes per post.

De politie heeft een verdachte aangehouden, een 56-jarige man uit Florida.

Bekijk meer van

Verenigde Staten Donald Trump

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.