Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 21 augustus 2013, 16:06

Torrentnieuwssite in conflict met kabelaar

De Amerikaanse kabelgigant Comcast heeft nieuwssite Torrentfreak gedreigd met een rechtszaak als het niet een rechtbankdocument verwijdert van een recent artikel. Comcast nam via een tussenpartij ook contact op met de hoster van Torrentfreak, om ze in te lichten dat de site onderwerp van een juridisch conflict was. Leaseweb, de hoster in kwestie, liet weten dat het probleem binnen 24 uur opgelost moet zijn, omdat de site anders offline gaat. Omdat de originele brief van Comcast onduidelijk was, nam Torrentfreak contact op - maar kreeg toen te horen dat verwijderen van het document niet nodig is. Torrentfreak, dat schrijft over auteursrechten en conflicten door torrent-downloadtechnologie, wijst er op dat de geciteerde documenten openbaar zijn. Meer bij Torrentfreak

Bekijk meer van

Torrenfreak Leaseweb Comcast

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.