word studentlid

— woensdag 13 februari 2013, 09:20

‘Toekomst radiozenders NDC in gevaar’

Cees Anceaux, directeur radio bij de NDC Mediagroep, erkent bij Omrop Fryslân dat de toekomst van de drie radiozenders van de NDC Mediagroep in gevaar is. De nieuwe eigenaren van de NDC mediagroep, uitgever van onder andere Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder courant, maakten maandag bekend dat er een flinke reorganisatie op stapel staat en dat de focus komt te liggen op de kranten. Bij de drie radiozenders Waterstad FM, Radio NL en Arrow Classic Rock Noord werken 25 medewerkers. De drie radiozenders draaien volgens Omrop Fryslan al jaren met verlies. Laatste wijziging: 13 februari 2013, 10:23

NDC Media werd begin deze maand overgenomen door een consortium van de ING-bank en twee stichtingen, Je Maintiendreai en FB Oranjewoud. De uitgever stond sinds vorig jaar in de etalage, omdat moederbedrijf NDC/VBK met een schuld van 180 miljoen euro kampte.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.