— woensdag 26 juni 2013, 11:59

Leden stemmen in met sociaal plan NDC

De leden van de vakbonden FNV KIEM, NVJ en CNV hebben ingestemd met het sociaal plan NDC. Dat meldt FNV-KIEM. Eerder was al overeenstemming bereikt tussen de vakbonden en Mediagroep NDC over de inhoud van het sociaal plan. Overeenkomstig de wensen van de leden is er een overkoepelend sociaal plan overeengekomen dat van toepassing is op iedereen. Laatste wijziging: 27 juni 2013, 12:19

FNV KIEM-bestuurder Anne Jan de Graaf: “We hebben in het sociaal plan een persoonlijke arbeidsmarktanalyse afgesproken met daarbij een individueel begeleidingsplan naar ander werk en individuele scholingsafspraken die dit mogelijk moeten maken. Daarnaast komt er een goede aanvulling op de WW en een aanvulling op een lager (begin)salaris bij een nieuwe werkgever”.

In mei werd bekend dat NDC Mediagroep, uitgever van onder andere het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, zo’n 250 van de 750 arbeidsplaatsen moet schrappen.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.