— dinsdag 18 november 2014, 08:49

Tim Hofman nieuwe presentator Je Zal Het Maar Hebben

Tim Hofman neemt de presentatie over van Valerio Zeno bij het BNN-programma Je Zal Het Maar Hebben. Hofman gaat op pad met jonge mensen die een aandoening hebben om te zien hoe zij leven. Tim Hofman laat weten: 'Dit programma maken is één van de meest bijzondere dingen uit mijn korte loopbaan so far. Het gekke -en mooie- is dat we een programma maken over mensen waarvan je gelijk zou kunnen zeggen: wat kut voor je, die aandoening. En soms is dat ook zo, maar ik zweer je dat ik vaak vrolijker thuis kom dan dat ik naar de draaidag toe ga. En niet omdat ik standaard chagrijnig ben, maar dat komt door de levenslust van alle kandidaten. Ze staan vrijwel allemaal met twee benen vol in het leven. Ook als ze in een rolstoel zitten. Mooi is dat.' Het programma is vanaf dinsdag 2 december elke week te zien op NPO 3 om 21:20 uur.

Bekijk meer van

Transfers NPO 3 Carrière BNN

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.