— vrijdag 9 oktober 2020, 08:13 | 0 reacties, praat mee

Tim Hofman grote winnaar bij Televizier-prijzen

Tim Hofman (rechts) met Over Mijn Lijk-deelnemer Alex en diens vriendin Linda - © ANP KIPPA Marco de Swart

De Gouden Televizier-Ring is dit jaar gewonnen door Tim Hofman. De BNNVARA-presentator won de prijs voor het beste televisieprogramma met Over Mijn Lijk, een programma waarin Hofman ongeneeslijk zieke jongeren volgt.

Bij het in het ontvangst nemen van de prijs bedankte Hofman zijn team en de vorige presentatoren van het programma, dat in 2006 voor het eerst werd uitgezonden. Hofman won donderdag ook de Televizier-Ster voor beste presentator en de Televizier-Ster voor de beste online-videoserie, voor zijn online programma #BOOS.

De Televizier-Ster voor beste presentatrice ging naar Chantal Janzen, die de prijs voor de zesde keer in ontvangst nam en daarmee een record vestigde. Martien Meiland van het programma Chateau Meiland won de Televizier-Ster voor beste Talent. Het jongerenprogramma De Beestenbrigade ging er met de Televizier-Ster voor beste jeugdserie vandoor. De Televizier-Ster voor beste acteur of actrice ging naar Elise Schaap, mede voor haar rol in de Netflix-serie Undercover.

Lees ook ons interview met Tim Hofman uit 2016.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.