— woensdag 10 mei 2017, 14:08 | 0 reacties, praat mee

#BOOS gaat de grens over

Illustratie: Trik

Het YouTube-programma #BOOS van BNN-presentator Tim Hofman krijgt een Belgische versie. Dat maakt Hofman bekend op Twitter. Daarbij roept hij zuiderburen die ergens boos om zijn op zich te melden. In de Nederlandse versie lost Hofman problemen op van jongeren die boos zijn op een bedrijf of instantie. Het YouTube-account waar het programma op wordt uitgezonden telt inmiddels 270.000 abonnees.

Omdat #BOOS wordt uitgezonden op YouTube is de Nederlandse Publieke Omroep niet blij met het programma, onthulde Hofman eerder in een interview met Villamedia. Het programma wordt echter wel gedoogd. “Gedóógd ja. Het is wáánzin! Als je televisie maakt, moet je zorgen dat je je content aanbiedt op de plek waar je kijker aanwezig is. En dat is ook online.

Bekijk meer van

Tim Hofman BNN #BOOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.