word studentlid

— maandag 17 augustus 2015, 11:51 | 0 reacties, praat mee

Tiende ronde Persinnovatieregeling van start

Tiende ronde Persinnovatieregeling van start
Lex van Lieshout / ANP

Tussen 20 augustus en 20 september kunnen ideeën voor vernieuwde journalistieke projecten worden ingediend bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Het is de tiende keer dat het Stimuleringsfonds een dergelijke ronde onder de zogeheten Persinnovatieregeling organiseert. Laatste wijziging: 17 augustus 2015, 11:52

In verleden konden onder meer Blendle en De Correspondent via deze regeling de eerste basis leggen. Ingediende voorstellen worden beoordeeld op het innovatieve karakter, waarbij van belang is dat het idee vernieuwend is. Er moet uiteraard een journalistiek belang mee gediend zijn en last but not least dient het project haalbaar te zijn: schaalt het, wie zijn potentiële partners en hoe potentieel lucratief is het.

Ideeën die geselecteerd worden gaan door naar een tweedaagse sessie om het idee aan te scherpen, wat het Stimuleringsfonds de snelkookpan noemt.  Per aanvraag kan subsidie, in de vorm van een uitkering, worden verstrekt van maximaal 100.000 euro. De subsidie geldt voor een periode van één jaar.

Vanaf donderdag 20 augustus publiceert het Stimuleringsfonds op deze pagina meer informatie hoe je aan de tiende ronde van de Persinnovatieregeling kunt deelnemen.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.