PersVeilig veiligheid vrouwelijke journalisten

— dinsdag 29 januari 2019, 15:41 | 0 reacties, praat mee

Inschrijving geopend voor de SvdJ Accelerator 2019

Mensen die zich willen vastbijten in een probleem waarmee de journalistiek zich geconfronteerd ziet met als einddoel een oplossing te bieden, kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het zogeheten Accelerator-programma van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ). Laatste wijziging: 29 januari 2019, 15:42

Net als vorig jaar is er weer 800.000 euro beschikbaar om experimenten binnen de Accelerator te financieren. Het geld gaat enkel naar externe kosten, zoals bijvoorbeeld het inhuren van ontwikkelaars of het uitvoeren van gebruikerstests.

“Alles is mogelijk, zolang je overtuigend bewijs levert voor de noodzaak van het experiment”, aldus het Stimuleringfonds. De SvdJ Accelerator duurt een half jaar en alle deelnemende teams krijgen intensieve, persoonlijke begeleiding. Deelnemende teams moeten investeren in tijd, beschikbaarheid bij alle bijeenkomsten en de ambitie hebben om ook ná het Accelerator-proces de oplossing verder te ontwikkelen.

Aanmelden kan vanaf nu tot en met 10 maart 2019. De aanmeldprocedure en andere regels rond het 2019 Accelerator-programma vind je bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.