— vrijdag 11 december 2020, 09:11 | 0 reacties, praat mee

Thema-avond voor cultuur bij NPO

© ANP / Sander Koning

De NTR en de VPRO verzorgen maandag 21 december een thema-avond in het kader van cultuur en kunst. Het doel van de thema-avond 6 uur cultuur is ondersteuning bieden aan de cultuursector, die het vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zwaar heeft. De zes uur durende avond wordt uitgezonden vanuit TivoliVredenburg.

Samen met makers bespreken presentatoren Jellie Brouwer (Kunststof) en Pieter van der Wielen (Nooit meer slapen) het belang van kunst en cultuur in de samenleving en blikken ze terug op het afgelopen jaar. Daarbij passeren onder andere makers uit de muziekwereld, de literatuur, het theater, de musical en het cabaret de revue. Met cultuurminister Ingrid van Engelshoven wordt daarnaast de reactie vanuit de politiek op het afgelopen jaar besproken.

“In deze zes uur laten we vooral veel horen, opdat we getroost, geïnspireerd en gevoed raken”, aldus een persbericht van de NTR. “Muziek, theater, spoken woord, poëzie, literatuur, het komt allemaal aan bod.” Ook Met het Oog op Morgen staat maandag in het teken van cultuur. De thema-avond 6 uur cultuur wordt tussen 19.00 uur en 01.00 uur uitgezonden op NPO Radio 1 en NPO 2 Extra. Meer bij de NTR

Bekijk meer van

VPRO NTR

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.