data als kans

— dinsdag 7 april 2020, 11:43 | 0 reacties, praat mee

Telegraaf stopt met magazine Vrij op zaterdag

De Telegraaf stopt begin juli met het zaterdagse magazine Vrij. De inhoud verhuist deels in een andere vorm naar de vrijdag op krantenformaat. Dat is eind vorige week intern meegedeeld. Het besluit hing al een tijdje in de lucht in verband met distributieproblemen (het bij de krant insteken is lastig). Vanwege kostenbesparingen is het besluit door de directie vervroegd. Laatste wijziging: 7 april 2020, 13:12

Ter vervanging van het magazine komt er in de vrijdagkrant een derde katern met 20 pagina’s en er worden wellicht rubrieken uit het magazine naar Vrouw verplaatst.

Als gevolg van de veranderingen vallen er geen gedwongen ontslagen. De impact op de oplage zal beperkt zijn, zo is de verwachting. Het magazine werd in 2016 geïntroduceerd.

Een woordvoerder van de krant wil het besluit niet toelichten. “Als dit aan de orde is, zullen we eerst onze lezers informeren”, aldus de woordvoerder.

Bekijk meer van

De Telegraaf

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.