— donderdag 1 december 2016, 12:01 | 0 reacties, praat mee

Taco Rijssemus verruilt KRO-NCRV voor IDTV

Mediadirecteur van KRO-NCRV Taco Rijssemus vertrekt naar productiebedrijf IDTV, zo maken KRO-NCRV en IDTV bekend. Bij IDTV wordt Rijssemus met ingang van 1 maart 2017 bestuursvoorzitter.

Rijssemus zal verantwoordelijk zijn voor het bepalen en uitvoeren van de strategie van IDTV en het realiseren van groei door de exploitatie van de catalogus van moederbedrijf All3Media en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve content voor zowel de publieke omroepen en de commerciële zenders in Nederland als de groeiende Nederlandse digitale content-industrie. Hij zal rapporteren aan Markus Schäfer, CEO All3Media Duitsland.

Rijssemus begon in 2008 als mediadirecteur bij de KRO en bekleedde sinds 1 januari 2014 diezelfde functie voor de samenwerkingsomroep KRO-NCRV. Hij stond aan de basis van vernieuwing van het programma-aanbod en een succesvolle crossmediale aanpak van KRO-NCRV. Voor deze periode was Rijssemus Directeur bij SBS Productions, na twee jaar gewerkt te hebben als Hoofd van de SBS Nieuwsafdeling.

De komende tijd gaat KRO-NCRV op zoek naar een vervanger voor Taco Rijssemus.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.