— woensdag 12 mei 2021, 09:27 | 0 reacties, praat mee

Stoelendans bij AD regiotitels; Hustinx nieuwe chef AD Rotterdams Dagblad

2018: een man leest op een vol terras een editie van het AD Rotterdams Dagblad, waar Stijn Hustinx de nieuwe hoofdredacteur wordt. | ANP

Stijn Hustinx is de nieuwe chef van AD Rotterdams Dagblad. Dat heeft hoofdredacteur AD Regio Paul van den Bosch in een mail aan collega's bekend gemaakt. Hustinx volgt Ronald van Geenen op, die eerder dit jaar hoofdredacteur bij de PZC werd.

Hustinx is nu nog chef van AD Utrechts Nieuwsblad. Daarvoor waar hij - tot 2019 - al plaatsvervangend chef bij AD Rotterdams Dagblad.

“In Rotterdam zal hij de leiding vormen met adjunct-chef Jitske-Sophie Venema. In Utrecht nemen Marije van ‘t Hoog (nu adjunct) en Peter Koop na het vertrek van Stijn voorlopig de taken over”, schrijft Van den Bosch.

Hij vervolgt: “Verderop in de provincie Utrecht, bij AD Amersfoortse Courant, vertrekt chef Bart Lauret. Hij wordt per 14 juni chef van de nieuwsdienst van collega-titel De Stentor. Zowel in Utrecht als Amersfoort streeft de hoofdredactie van AD Regio naar een snelle opvolging.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.