NVJ compleet lid

— woensdag 12 mei 2021, 09:27 | 0 reacties, praat mee

Stoelendans bij AD regiotitels; Hustinx nieuwe chef AD Rotterdams Dagblad

Stoelendans bij AD regiotitels; Hustinx nieuwe chef AD Rotterdams Dagblad
2018: een man leest op een vol terras een editie van het AD Rotterdams Dagblad, waar Stijn Hustinx de nieuwe hoofdredacteur wordt. | ANP

Stijn Hustinx is de nieuwe chef van AD Rotterdams Dagblad. Dat heeft hoofdredacteur AD Regio Paul van den Bosch in een mail aan collega's bekend gemaakt. Hustinx volgt Ronald van Geenen op, die eerder dit jaar hoofdredacteur bij de PZC werd. Laatste wijziging: 12 mei 2021, 09:28

Hustinx is nu nog chef van AD Utrechts Nieuwsblad. Daarvoor waar hij - tot 2019 - al plaatsvervangend chef bij AD Rotterdams Dagblad.

“In Rotterdam zal hij de leiding vormen met adjunct-chef Jitske-Sophie Venema. In Utrecht nemen Marije van ‘t Hoog (nu adjunct) en Peter Koop na het vertrek van Stijn voorlopig de taken over”, schrijft Van den Bosch.

Hij vervolgt: “Verderop in de provincie Utrecht, bij AD Amersfoortse Courant, vertrekt chef Bart Lauret. Hij wordt per 14 juni chef van de nieuwsdienst van collega-titel De Stentor. Zowel in Utrecht als Amersfoort streeft de hoofdredactie van AD Regio naar een snelle opvolging.”

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.