— maandag 30 april 2018, 09:31 | 0 reacties, praat mee

Ster vindt nieuwe adverteerders na tarievenwijziging

© Wolfgang Kumm / EPA

Bedrijven met kleinere reclamebudgetten weten de de weg naar de Ster beter te vinden. Dat dit ten koste gaat van grote adverteerders met ruime budgetten, neemt Frank Volmer, sinds anderhalf jaar directeur van de Stichting Ether Reclame, graag voor lief.

De Ster, die advertentieruimte verkoopt voor de publieke omroep, werkt sinds begin dit jaar met een nieuwe tarievenstructuur. De aankonidging van de wijziging zorgde voor ophef. Mediabureaus waren niet blij en voorspelden een daling van de inkomsten.

Volmer erkent in het Financieele Dagblad dat er klanten verdwenen, “maar er zijn er ook die weer bij ons terug zijn”. Bovendien is de klantenbasis met twaalf procent uitgebreid door de toename van kleinere adverteerders en heeft de Ster in de eerste drie maanden zijn begroting gehaald. Het stemt Volmer tot tevredenheid, al vindt hij te vroeg om triomfantelijk te doen. Meer bij het Financieele Dagblad

Bekijk meer van

Ster Frank Volmer

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.