onderzoek covid en journalistiek

— donderdag 27 augustus 2015, 17:30 | 0 reacties, praat mee

Smeets gaat sportuitzendingen maken met DWDD

ANP / Bas Czerwinski

Matthijs van Nieuwkerk en Mart Smeets gaan drie speciale uitzendingen van De Wereld Draait Door maken tijdens de "sportzomer" van 2016. Dat werd bekendgemaakt tijdens de presentatie van het NPO televisieseizoen 2015-2016. De presentatoren doen verslag van de Tour de France, de Olympische Spelen en het EK voetbal in Frankrijk. De drie uitzendingen zullen ieder twee tot drie uur duren. De NPO is ook van plan om meer geld te investeren in "tijdloze programmering": meer documentaires en speciale series. De vooravond van NPO2 en NPO3 wordt vernieuwd en moet weer van "deze tijd" worden. In het voorjaar van 2016 moet NPO1 zo flexibel mogelijk worden, zodat de instroom van nieuwe programma's meer kans krijgen. De programma's die er zijn, zullen minder afleveringen hebben, om zo meer programma's te kunnen tonen. Meer bij NU.nl

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.