— vrijdag 28 oktober 2016, 16:24 | 2 reacties, praat mee

Ismail Ilgün tekent contract voor maken hoodvlogs

Ismail Ilgün (19), de Zaandamse vlogger die afgelopen zomer Nederland op stelten zette met zijn controversiële hoodvlogs, tekent vrijdag een contract bij het platenlabel TopNotch. Dat meldt de Volkskrant. Volgens Ilgün zal TopNotch de PR regelen voor zijn hoodvlogs en hem helpen bij het ontwikkelen van nieuwe concepten.

TopNotch-baas Kees de Koning, die ook het management voert van de muzikant Anouk: ‘Ismail heeft meer bereikt in vijf weken dan de publieke omroep in heel 2016.’

Hij wil Ilgün ondersteunen in zijn ontwikkeling. Een eerste resultaat van de samenwerking is een vlog die Ilgün maakte over Lijpe, een rapper uit de artiestenstal van TopNotch, die binnenkort een nieuw album presenteert.

Ilgün zelf:  ‘Ik wil een documentaire maken. Over achterstandswijken. Hoe is het om daar te wonen, welke problemen hebben mensen.’ Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

TopNotch Ismail Ilgün hoodvlogs

Praat mee

2 reacties

modscholten, 29 oktober 2016, 15:01

Fantastisch voor hem, ik heb in de wandelgangen vernomen dat hij er exclusief bonussen 150.000 euro per jaar mee verdient.

Nieuwsgierig hoeveel hij deelt met zijn achterstandsvrienden.

noreasscher@gmail.com, 29 oktober 2016, 22:56

Goed zeg, is hij ineens journalist! En kan hij zich op verschoningsrecht en bronbescherming beroepen! En springt de NVJ voor hem in de bres ongeacht wat hij doet (en of hij lid is), want is het allemaal ineens vrije meningsuiting enzo! Toch?

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.