data als kans

— dinsdag 21 juni 2022, 07:47 | 0 reacties, praat mee

Sijthoff Media lijft Business Insider Nederland in

© Pixabay / Gerd Altmann

Uitgeverij Sijthoff Media neemt Business Insider Nederland over. Het zakelijke platform is de Nederlandse versie van Business Insider, dat zichzelf presenteert als het grootste zakelijke nieuwsmerk ter wereld.

Dat meldt Sijthoff Media in een persbericht. Met de overname wil de uitgeverij, die onder meer Adformatie, Binnenlands Bestuur en AG Connect in zijn portfolio heeft, zijn positie op het gebied van zakelijke bereik versterken.

Sijthoff Media-directeur Willem Sijthoff noemt de overname een logische stap in de groeiplannen van zijn bedrijf. “Veel van onze titels focussen zich succesvol op niches in zakelijke doelgroepen. Business Insider richt zich op een breder zakelijk publiek. Door de krachten te bundelen, bereiken we als nieuwe mediacombinatie in één klap 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand.”

Hoeveel er met de overname gemoeid is, is niet bekend, aldus Adformatie. De redactie van Business Insider Nederland, bestaande uit vijf vaste krachten, gaat mee over naar de nieuwe eigenaar.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.