word studentlid

— woensdag 7 november 2018, 14:18 | 0 reacties, praat mee

Sander van Hoorn NOS-correspondent Europese Unie

Sander van Hoorn NOS-correspondent Europese Unie
Sander van Hoorn | NOS

Sander van Hoorn wordt de nieuwe NOS-correspondent voor de Europese Unie in Brussel. Hij zal in die rol voor verschillende mediavormen actief zijn. Vorig jaar kwam Van Hoorn terug naar Europa, na ruim elf jaar correspondentschap in het Midden-Oosten. Laatste wijziging: 7 november 2018, 14:20

Van Hoorn volgt Arjan Noorlander op, die sinds 2014 verslag deed over de Europese Unie voor de NOS. Noorlander is sinds dit najaar politiek duider voor Nieuwsuur, met standplaats Den Haag.

Van Hoorn: “Het belang van de Europese Unie is de laatste jaren niet kleiner geworden. Brexit, klimaatverandering, immigratie, de rol van de rechtsstaat. Allemaal belangrijke thema’s die mensen op het hele continent raken. We zullen de EU ook de komende jaren kritisch blijven volgen. Dat is een uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet.”

Hij zegt België niet alleen als gastland van de Europese Unie te willen belichten, maar ook als buurland te blijven volgen.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.