Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— maandag 14 november 2016, 14:02 | 0 reacties, praat mee

NOS-correspondenten Van Hoorn en Van Poppel wisselen van standplaats (maar niet onderling)

Sander van Hoorn en Joris van Poppel | Stefan Heijendael / NOS

NOS-correspondenten Sander van Hoorn (Midden-Oosten) en Joris van Poppel (België) krijgen met ingang van volgend jaar zomer een nieuwe functie binnen de nieuwsredactie. Van Hoorn wordt correspondent in België en Van Poppel verhuist na acht jaar Brussel weer naar Nederland. Hij wordt binnenlandverslaggever voor NOS Nieuws. Laatste wijziging: 14 november 2016, 14:42

Sander van Hoorn is elf jaar Midden-Oostencorrespondent maar is zowel professioneel als privé toe aan de spreekwoordelijke nieuwe uitdaging. “Ik gun mijn kinderen graag het voorrecht om voor een deel ook in Noordwest-Europa op te groeien. De stap naar België lijkt misschien groot, maar ook België is een scherp verdeeld land, waar ze gelukkig vechten met woorden in plaats van wapens. Ik bijt mij graag vast in die gecompliceerde verslaggeving.”

Van Poppel zegt dat België een schitterend land is, “zo dichtbij maar toch zo anders.” Van Poppel zegt uit te kijken aar de overstap terug naar Nederland. “De binnenlandredactie is het hart van de NOS”, stelt hij.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.