banner persveilig

— woensdag 24 december 2008, 14:00 | 3 reacties, praat mee

Rutger ‘niet trots’ op affaire Vogelaar

Rutger Castricum is er ‘niet trots op’ dat minister Ella Vogelaar in november moest aftreden, wellicht mede door de pijnlijke confrontatie die ze eerder had met de GeenStijl reporter. Dat bekent Castricum vandaag in De Pers. ‘Maar’, zegt hij ook, ‘ik vond het wel oké, ik denk dat het goed was voor het land.' In april van dit jaar maakte Castricum een filmpje voor GeenStijl waarin hij Vogelaar achtervolgde met de vraag waarom ze een spindoctor nodig had. Een duidelijk geïrriteerde Vogelaar weigerde antwoord. Castricum: ‘Toen ze wegliep, dacht ik: opmerkelijk. Eén seconde vroeg ik me af: wat moet ik nu, stoppen of er achteraan? Ik wist dat ik door moest. Het was geen impertinente vraag, het was een relevante journalistieke vraag die ik stelde.’ Lees meer bij De Pers

Bekijk meer van

Praat mee

3 reacties

Rob A., 24 december 2008, 19:42

Wacht even: Rutger die een relevante journalistieke vraag stelt?

Ah, dat vindt-ie zélluf.

Juist.

Ronald, 27 december 2008, 12:40

“Ik denk dat het goed was voor het land”, ha ha, Rutger ‘would be journalist’ Castricum. Aangezien heer Castricum nog zo jong is zullen we nog heel lang met hem opgescheept zitten. Vooral nu GeenStijl een omroep wil beginnen. Dat wordt waarschijnlijk een soort BNN 2. Veel ‘alles-moet-kunnen televisie’ en onderbroekenlol.
Desondanks een mooi 2009!

phansen, 6 januari 2009, 19:02

Castricum journalist??? Journaille zul je bedoelen. Deze rat zou zijn moeder nog neuken als hij ermee op televisie zou komen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.