training eu starters

— woensdag 24 december 2008, 14:00 | 3 reacties, praat mee

Rutger ‘niet trots’ op affaire Vogelaar

Rutger Castricum is er ‘niet trots op’ dat minister Ella Vogelaar in november moest aftreden, wellicht mede door de pijnlijke confrontatie die ze eerder had met de GeenStijl reporter. Dat bekent Castricum vandaag in De Pers. ‘Maar’, zegt hij ook, ‘ik vond het wel oké, ik denk dat het goed was voor het land.' In april van dit jaar maakte Castricum een filmpje voor GeenStijl waarin hij Vogelaar achtervolgde met de vraag waarom ze een spindoctor nodig had. Een duidelijk geïrriteerde Vogelaar weigerde antwoord. Castricum: ‘Toen ze wegliep, dacht ik: opmerkelijk. Eén seconde vroeg ik me af: wat moet ik nu, stoppen of er achteraan? Ik wist dat ik door moest. Het was geen impertinente vraag, het was een relevante journalistieke vraag die ik stelde.’ Lees meer bij De Pers Laatste wijziging: 29 december 2008, 09:58

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

3 reacties

Rob A., 24 december 2008, 19:42

Wacht even: Rutger die een relevante journalistieke vraag stelt?

Ah, dat vindt-ie zélluf.

Juist.

Ronald, 27 december 2008, 12:40

“Ik denk dat het goed was voor het land”, ha ha, Rutger ‘would be journalist’ Castricum. Aangezien heer Castricum nog zo jong is zullen we nog heel lang met hem opgescheept zitten. Vooral nu GeenStijl een omroep wil beginnen. Dat wordt waarschijnlijk een soort BNN 2. Veel ‘alles-moet-kunnen televisie’ en onderbroekenlol.
Desondanks een mooi 2009!

phansen, 6 januari 2009, 19:02

Castricum journalist??? Journaille zul je bedoelen. Deze rat zou zijn moeder nog neuken als hij ermee op televisie zou komen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.