— vrijdag 23 maart 2018, 13:45 | 0 reacties, praat mee

Opnieuw verruilt een presentator NPO voor RTL

NPO-presentator Art Rooijakkers gaat per 1 april aan de slag bij RTL. Hij tekent een driejarig contract en wordt ingezet op zowel studioprogramma’s als op locatie. Naast presenteren zal hij ook eigen programma’s ontwikkelen. Verder zal Rooijakkers te zien zijn bij de digitale platformen zoals Videoland.

Na de zomer van 2018 is de presentator voor het eerst te zien bij RTL.

Rooijakkers presenteerde de afgelopen zeven jaar bij de NPO onder meer het succesprogramma Wie is de Mol? van de AVROTROS, dat in 2013 werd bekroond met een Gouden TelevizierRing. Wie het nieuwe gezicht van Wie is de Mol? wordt, is nog niet duidelijk.

Rooijakkers is de tweede presentator die overstapt naar RTL. Onlangs werd bekend dat ook Twan Huys vertrekt bij de publieke omroep. Hij stopt na 25 jaar NOVA en Nieuwsuur als presentator bij de NTR en wordt vanaf september de nieuwe presentator van RTL Late Night, waar hij Humberto Tan opvolgt. Wat de vervolgstap van Tan is, is nog onbekend. Meer bij RTL

Bekijk meer van

RTL NPO Carrière Art Rooijakkers

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.