— maandag 21 oktober 2013, 09:18

Wie is de Mol wint Televizier-Ring

Het AVRO-programma 'Wie is de Mol' heeft vrijdagavond 18 oktober de Gouden Televizier-Ring 2013 gewonnen. Wie is de Mol (AVRO) was dit jaar voor de zevende keer genomineerd. Presentator Art Rooijakkers is dolblij dat het programma dit jaar eindelijk de ring mee naar huis neemt: "Fantastisch dat het nu eindelijk gelukt is, na al die jaren. Het is een ontzettend belangrijke prijs, namelijk die van het publiek." Naast Wie is de Mol waren ook Divorce (RTL4)en Flikken Maastricht (TROS) genomineerd. Linda de Mol werd gekozen tot beste televisievrouw van 2013. Johnny de Mol won de Zilveren Televizier-Ster bij de mannen. De Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma ging dit keer naar Het Sinterklaasjournaal (NTR). De Televizier Talent Award ging naar Kees Tol.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.