Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— maandag 23 augustus 2021, 09:18 | 0 reacties, praat mee

Roddelpraat spant kort geding aan tegen Televizier

Een still uit de Roddelpraat-uitzending van 11 augustus jongstleden. Te gast was zangeres en influencer Vonneke Bonneke. - © Een still uit de RoddelpYouTube

Het onlineprogramma Roddelpraat is vrijdag niet teruggekeerd op de longlist van de Televizier-Ster voor Online-Videoserie. Dit betekent dat makers Jan Roos en Dennis Schouten hun stap naar de rechter ook definitief zullen gaan maken.

De serie werd eerder door de organisatie uitgesloten van de selectie, omdat deze groepen in de samenleving zou beledigen. Roos en Schouten sommeerden de Televizier-organisatie daarop het programma voor vrijdagavond 18.00 uur weer op te nemen in de selectie, maar dit is niet gebeurd.

“We staan niet, zoals gevraagd, om 18.00 uur weer op een verkiesbare plek. Er volgt dus nu een kort geding. Daarin eisen we dat we weer op de lijst komen en dat het stemmen voor de onlineserie over moet worden gedaan”, is te lezen op de site van Roddelpraat.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.