— donderdag 8 oktober 2015, 09:09 | 0 reacties, praat mee

Regionieuws krijgt plek in NOS Journaal

Na een volgens de betrokken partijen geslaagde pilot breiden de NOS en de regionale omroepen hun samenwerking verder uit. Regionaal nieuws wordt nu al herkenbaar op de nieuwssite van de NOS getoond, maar nu wordt het regionieuws in het NOS Journaal verder uitgebreid.

Er komt een regionaal nieuwsblok van vijf minuten, na enkele uren gevolgd door een update. “Met de samenwerking wordt het publiek nog beter bediend: van ontwikkelingen dicht bij huis, tot het laatste nieuws in binnen- en buitenland, of het nu gaat over nieuws, sport, politiek of achtergronden”, aldus de partijen.

Directeur Gerard Schuiteman van regionale omroeporganisatie Stichting ROOS: “Dit is een mooie volgende stap in onze samenwerking en zeker niet de laatste. Doelstelling blijft om het aanbod op de landelijke kanalen met regionaal media-aanbod te verrijken en de zichtbaarheid en het bereik van de regionale omroep te vergroten.”

Bekijk meer van

ROOS NOS Nieuws

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.