— donderdag 15 maart 2012, 13:31

NL-Awards 2011 uitgereikt

Laatste wijziging: 19 maart 2012, 14:32

Tijdens de de ROOS Dagen, het jaarlijkse congres voor regionale programmamakers, zijn de NL-Awards uitgereikt. De prijzen voor de beste producties van regionale omroepen worden jaarlijks uitgereikt. Ditmaal zijn zes omroepen in de prijzen gevallen, waarbij RTV Oost er met twee prijzen vandoor ging: een NL-Award voor de beste crossmediale productie voor een marathonuitzending van 12,5 uur op televisie rond de kampioenswedstrijd Ajax-FC Twente en een Gouden NL-Award voor het programma ‘Groeten uit Assendorp’. Aan deze prijs een geldbedrag van 2500 euro verbonden. Ondanks dat RTV Oost niet over de wedstrijdbeelden kon beschikken,wist de zender toch een volledig beeld van de wedstrijddag te geven, stelt de jury. Omroep Flevoland won in de categorie TV Nieuws voor een serie publicaties over de dubbelrol van dijkgraaf Henk Tiesinga bij het verlenen van vergunningen voor een windmolenpark. Alle winnaars en hun categorieën staan op de ROOS-website. De winnende en genomineerde programma’s zijn te zien en te beluisteren via de NL-Award-website.

Bekijk meer van

ROOS NL-Awards

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.