— vrijdag 10 juli 2009, 09:12 | 0 reacties, praat mee

Redactie ED verwerpt reorganisatieplannen

De redactie van het Eindhovens Dagblad heeft in plenaire vergadering op 9 juli besloten dat er onvoldoende draagvlak is voor een aangekondigde reorganisatie, waarbij 13 voltijdbanen komen te vervallen. Het verlies wordt door de redactie "onrealistisch en onwerkbaar" genoemd. De reorganisatieplannen missen verder visie en onderbouwing, stelt de redactie. Ze roept de hoofdredactie op om, in overleg met redacties en vertegenwoordigers, een nieuw reorganisatieplan te maken dat wel breed gedragen kan worden. De redactie wil dat de hoofdredactie geen onomkeerbare stappen zet zolang een nieuw plan nog niet is ontwikkeld. Een brief over de afwijzing van de huidige reorganisatieplannen is gestuurd aan Joop Munsterman, voorzitter raad van bestuur van Wegener, eigenaar van het Eindhovens Dagblad.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.