training eu starters

— donderdag 16 april 2020, 11:57 | 0 reacties, praat mee

Recordbezoekcijfers voor online titels DPG Media

Titels van DPG Media hebben in de maand maart online "record na record gebroken", blijkt uit cijfers die intern zijn verspreid en waar Villamedia inzage in heeft gehad. DPG Media spreekt van spectaculaire cijfers. Laatste wijziging: 17 april 2020, 10:42

Op 15 maart, toen premier Rutte vergaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus aankondigde, werden de online titels van DPG Media 11,1 miljoen keer bezocht. Dat is het hoogste bereik dat DPG Media ooit op één dag haalde.

Over de hele maand maart waren er gemiddeld 8,5 miljoen bezoeken per dag (6,5 miljoen mobiel / 2 miljoen via desktop of laptop), hetgeen, vergeleken met dezelfde periode in 2019, een groei van 89,4 procent inhoudt. Vergeleken met februari 2020 is het een groei van 44,3 procent in het bezoek.

Mensen willen ook langdurig op de hoogte worden gehouden, merkte DPG Media: op 28 maart werden 1376 digitale abonnementen verkocht. Het is een groei in digitale abonnementen van 10,8 procent, vergeleken met de maand ervoor.

Bekijk meer van

DPG Media corona

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.