— dinsdag 25 augustus 2020, 13:50 | 0 reacties, praat mee

Raymond Kerckhoffs verruilt De Telegraaf voor WielerFlits

© Raymond Kerckhoffs

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vertrekt na 25 jaar bij De Telegraaf en stapt over naar WielerFlits. Daar wordt hij ook mede-eigenaar van het platform.

Kerckhoffs volgt als journalist al ruim dertig jaar het peloton op de voet. Bij De Telegraaf verslaat hij al 25 jaar het wielrennen. Ook is hij al sinds 2012 voorzitter van de AIJC (Association of International Cycling Journalists) en maakt hij deel uit van de UCI-werkgroep ‘how to make cycling more popular’.

Voor WielerFlits zal Kerckhoffs vooral analyses en opinies schrijven, maar hij zal zich ook richten op het internationale wielernieuws en interviews met de hoofdrolspelers. Verder zal hij belangrijke gebeurtenissen en wedstrijden in videoreportages duiden.

Hij geeft aan niet fulltime aan de slag te gaan bij WielerFlits, maar dat hij ook voor andere media reportages blijft maken. Meer bij WielerFlits

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.