— dinsdag 25 augustus 2020, 13:50 | 0 reacties, praat mee

Raymond Kerckhoffs verruilt De Telegraaf voor WielerFlits

© Raymond Kerckhoffs

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vertrekt na 25 jaar bij De Telegraaf en stapt over naar WielerFlits. Daar wordt hij ook mede-eigenaar van het platform.

Kerckhoffs volgt als journalist al ruim dertig jaar het peloton op de voet. Bij De Telegraaf verslaat hij al 25 jaar het wielrennen. Ook is hij al sinds 2012 voorzitter van de AIJC (Association of International Cycling Journalists) en maakt hij deel uit van de UCI-werkgroep ‘how to make cycling more popular’.

Voor WielerFlits zal Kerckhoffs vooral analyses en opinies schrijven, maar hij zal zich ook richten op het internationale wielernieuws en interviews met de hoofdrolspelers. Verder zal hij belangrijke gebeurtenissen en wedstrijden in videoreportages duiden.

Hij geeft aan niet fulltime aan de slag te gaan bij WielerFlits, maar dat hij ook voor andere media reportages blijft maken. Meer bij WielerFlits

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.