training eu starters

— dinsdag 21 juni 2016, 09:31 | 0 reacties, praat mee

Promofilmpje EenVandaag verboden door NPO

EenVandaag mag een promofilmpje waarin presentatrice Suzanne Bosman uitlegt waarom het programma in tegenstelling tot Pauw en De Wereld Draait Door wel in de zomer doorgaat niet nog eens uitzenden van de NPO. Dat meldt het AD. Laatste wijziging: 21 juni 2016, 11:12

Het spotje werd op vrijdag 10 juni tijdens EenVandaag uitgezonden, waarna de NPO meteen de redactie opbelde om haar onvrede te uiten. Het filmpje zou aanvoelen als een sneer en werd vervolgens uit de herhalingen en toekomstige afleveringen gemonteerd. “Je hebt anderen niet nodig om jezelf te promoten”, aldus directeur Frans Klein Klein. “Het is gewoon een slecht filmpje.”

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over de zomerstop van diverse programma’s. Zelf vanuit de politiek kwamen dit keer reacties.

De makers van het promofilmpje wilden volgens het AD de kijker alleen maar willen wijzen op de tijdelijke nieuwe plek van de nieuwsrubriek op NPO 2.

Het promofilmpje is overigens hier nog te vinden

Bekijk meer van

NPO EenVandaag

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.