— dinsdag 24 mei 2016, 14:12 | 0 reacties, praat mee

Plasterk vindt zomerstop NPO ‘gek’

Jerry Lampen / ANP

Ronald Plasterk noemt de zomerstop van de publieke omroep 'gek'. Vanaf maandag zijn de live-talkshows op NPO1 tijdelijk niet meer op de vaste tijdstippen te zien (19.00 uur en 23.00 uur). Wegens de zomerstop zendt de publieke omroep andere programma's en herhalingen uit.

D66-kamerlid Kees Verhoeven stelt op Twitter in het Vragenuurtje vragen over de kwestie aan staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Frans Klein, directeur televisie van de NPO, vindt de kritiek onterecht. ‘Het is absoluut niet zo dat wij onze taak verkwanselen’, reageert Frans Klein, directeur televisie van de NPO, in een reactie op de tweet. ‘We gaan de hele zomer door met drie ‘daily’s’, namelijk EenVandaag, Nieuwsuur en het NOS Journaal, en daarin is ook ruimte voor opinie en debat. Maar je moet het alleen wel willen zien natuurlijk.’

Op 22 augustus zijn Pauw en De Wereld Draait Door weer terug op televisie. De programma’s worden tijdens de zomer vervangen door herhalingen van Bed & Breakfast en 10 Jaar ik vertrek. Meer bij de Volkskrant / ANP via NU.nl

Bekijk meer van

Plasterk NPO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.