Jodal

— vrijdag 23 juli 2010, 08:46 | 0 reacties, praat mee

Nu.nl lanceert iPad-applicatie

De iPad-app die Sanoma Digital vandaag lanceert voor het merk NU.nl, moet hetzelfde percentuele bereik halen als NU.nl op het web heeft. "We hadden met NU.nl in mei een een bereik van 39,6 procent", aldus Herman Kienhuis, manager business development bij Sanoma Digital. Datzelfde percentage moet onder iPad-gebruikers gerealiseerd worden. Wat het absolute bereik zal zijn, dat is nog moeilijk te zeggen. Kienhuis: “Dat ligt aan de aanlevering van Apple en hoe groot de vraag naar een iPad is.” De tablet is vanaf vrijdag 23 juli in Nederland te koop. Sanoma Digital verwacht veel van de iPad en de bijkomende mogelijkheden. Wereldwijd zijn er al meer dan drie miljoen verkocht. De applicatie voor NU.nl is gratis. Later dit jaar, in september en november, volgen iPad-apps voor AutoWeek en Viva. Deze kennen een betaald model. Kienhuis: “Als het gaat om het bereik van deze twee, dan zijn we daar wat voorzichtiger in. We zijn bezig met veel producten en willen ervan leren, dat is ook de insteek. Aan de hand van de ervaring willen we verbeterde doelstellingen opstellen.” Laatste wijziging: 13 augustus 2013, 17:27

Bekijk meer van

Sanoma NU.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.