— vrijdag 9 september 2016, 09:11 | 1 reactie, praat mee

Presentatrice stapt op om salarisverhoging directeur Omroep West

Presentatrice Debby Roukens vertrekt bij Omroep West omdat ze het niet eens is met de salarisverhoging van directeur Gerard Milo. Dat meldt Omroep West op de eigen website. Eerder deze week ontstond er ophef om het hogere salaris van de directeur, nadat RTL Z onthulde dat Milo duizend euro extra per maand krijgt in ruil voor het schrappen van zijn omstreden jaarlijkse prestatiebonus van 14.000 euro. De PvdA trok aan de bel, maar ook intern was er consternatie.

Donderdagmiddag belegde directeur Milo een bijeenkomst met het personeel om hen uitleg te geven over het hogere salaris, meldt RTL Z op basis van een brief van de ondernemingsraad aan het personeel. “Wij begrijpen heel goed dat er op de werkvloer veelvuldig over wordt gesproken en dat er bij veel van jullie een gevoel van boosheid en onbegrip heerst.” Wat er precies bij die bijeenkomst is gezegd is nog niet bekend.

Praat mee

1 reactie

Eduard Bekker, 9 september 2016, 13:29

Hopelijk doet een goed voorbeeld goed volgen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.