word studentlid

— woensdag 18 november 2020, 13:49 | 0 reacties, praat mee

Politie ontving handvol tips over poederbrieven; woensdag nog enkele ontdekt

Politie ontving handvol tips over poederbrieven; woensdag nog enkele ontdekt

De politie heeft een aantal tips binnengekregen over de poederbrieven die dinsdag onder andere bij panden van DPG Media en het Nederlands Dagblad zijn bezorgd. Hoe bruikbaar de tips zijn is nog niet bekend. Laatste wijziging: 18 november 2020, 16:11

Dat meldt NU.nl op basis van berichten van de politie. Die meldt tevens aan de nieuwssite dat het onderzoek naar de poederbrieven vooralsnog niet in verband wordt gebracht met een aantal bombrieven, die eerder dit jaar naar verschillende bedrijven werden gestuurd.

Dinsdag werden in totaal elf poederbrieven ontdekt. Daarnaast werden er op diverse andere, niet media-gerelateerde locaties op woensdag nog enkele brieven gevonden. Bij geen van de ontvangende partijen vielen gewonden.

DPG Media ontving poederbrieven bij zijn kantoren in Rotterdam en Amsterdam en bij de drukkerij in Best. Ook de uitgeverij van het Nederlands Dagblad, gevestigd in Amersfoort, ontving een poederbrief. Daarnaast werden bij onder andere meerdere hotels in Amsterdam en het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam poederbrieven bezorgd.

Bekijk meer van

Nederlands Dagblad DPG Media

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.