— donderdag 11 februari 2016, 09:48 | 0 reacties, praat mee

Nederlands Dagblad en EO gaan samenwerking aan

Sander Koning / ANP

Met instemming van Commissariaat voor de Media gaan het christelijke Nederlands Dagblad (ND) en de Evangelische Omroep (EO) samen werken aan christelijke journalistieke formats. Het dagblad en de omroep beginnen een onderneming om journalistieke producties te maken.

De als ‘nieuwsconcept voor millennials’ omschreven samenwerking moet journalistieke formats realiseren “waar dagblad en omroep elkaar ontmoeten”. Het gaat om digitale producties, waarvan de eerste volgens planning in mei moet verschijnen.

“Zowel de omroep als de krant hebben te maken met een snel en sterk veranderend medialandschap. Door middel van innovatie willen zij ontdekken op welke wijze bestaande en nieuwe doelgroepen ook in de toekomst het best kunnen worden bediend”, aldus de samenwerkende partijen.

Het is voor het eerst dat de organisaties samen optrekken. De publiek-private constructie wordt door ND en EO als mijlpaal betiteld. Meer bij EO

Bekijk meer van

Nederlands Dagblad EO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.